Στέλιος Λαμπρόπουλος

Στέλιος Λαμπρόπουλος

Γενικός Διευθυντής της infolearn

Ο Στέλιος Λαμπρόπουλος είναι συνιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της infolearn και συν-ιδρυτής και Πρόεδρος του Φορέα Πιστοποίησης Ανθρωπίνου Δυναμικού DIPLOMA.

Ασχολείται με την πληροφορική από το 1984 και επαγγελματικά από το 1996, όταν ξεκίνησε να εργάζεται ως καθηγητής πληροφορικής. Σύντομα εντόπισε την πολύ σημαντική ανάγκη για αυτοματοποιημένη εξάσκηση και αυτοεκπαίδευση, γεγονός που σηματοδότησε την ανάπτυξη του προπαρασκευαστικού προγράμματος TEST4U. Από την πρώτη του έκδοση, το 2003, το TEST4U εξελίσσεται διαρκώς και τώρα αποτελεί μια ιδιαίτερα διαδεδομένη πλατφόρμα εκπαίδευσης και αξιολόγησης, με περισσότερους από 700.000 χρήστες παγκοσμίως, για την αξιολόγηση, εκμάθηση και βελτίωση των δεξιοτήτων τους σε εφαρμογές πληροφορικής και σουίτες εφαρμογών γραφείου.

Το 2009 συν-ίδρυσε τον Φορέα Πιστοποίησης Ανθρωπίνου Δυναμικού DIPLOMA με στόχο την παροχή υπηρεσιών πιστοποίησης υψηλού κύρους και ποιότητας. Ο Φορέας Πιστοποίησης Ανθρωπίνου Δυναμικού DIPLOMA παρέχει Αναγνωρισμένα από το Ελληνικό Δημόσιο Πιστοποιητικά  για τις βασικές δεξιότητες, αλλά και Πιστοποιητικά προχωρημένου και εξειδικευμένου επιπέδου, πάντοτε λαμβάνοντας υπόψη την απαιτήσεις της αγοράς εργασίας και τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Events Joined