Παναγιώτης Παπακώστας

Παναγιώτης Παπακώστας

Μουσικός Παραγωγός

Ο Πάνος Παπακώστας είναι ένας ανεξάρτητος μουσικός παραγωγός και μηχανικός ήχου με έδρα τα Ιωάννινα. Μέχρι και σήμερα έχει credits σε πάνω από 40 δίσκους, αμέτρητα single ενώ οι παραγωγές του στο youtube ξεπερνάνε συνολικά τις 3.000.000 προβολές.

Απόφοιτος του Middlesex University of London (Bachelor of Recording Arts) και με συμμετοχή σε   σεμινάρια ήχου και μουσικής παραγωγής σε  Ελλάδα και εξωτερικό ξεκίνησε την καριέρα του στα 19 σαν τεχνικός ήχου σε δεκάδες συναυλίες ανά την Ελλάδα.

Μέσα σε αυτά τα 11 χρόνια που εργάζεται στον τομέα της μουσικής βιομηχανίας  έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του εξωτερικού (50 Cent, Scorpions, Puressence, κα.) καθώς και με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής σκηνής τόσο σε ζωντανές εμφανίσεις όσο και στο στούντιο.

Το 2012 άνοιξε το Noisyland Recordings που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα Studio στον τομέα της μουσικής παραγωγής στην Ήπειρο ενώ από το 2013 δημιούργησε και το δισκογραφικό label του Noisyland με σημαντικές κυκλοφορίες. Παράλληλα, εκείνη την χρονιά ξεκινά και την συνεργασία του με τη ΔΕΛΤΑ 360° Ιωαννίνων σαν Head καθηγητής του τμήματος Ηχοληψίας και Μουσικής Τεχνολογίας.

Πρόσφατα βρέθηκε ανάμεσα σε ελάχιστους μουσικούς παραγωγούς από την Ελλάδα στο master class της αναγνωρισμένης με Grammy παραγωγού Sylvia Massey (Prince, Red Hot Chili Peppers, Tool, Johny Cash, Aerosmith κα), ενώ τον Νοέμβριο του 2017 εκδόθηκε το πρώτο του Μυθιστόρημα με τίτλο ” Ο δρόμος προς την τρέλα”.

Ο Παναγιώτης Παπακώστας συνεχίζει μέχρι και σήμερα με την ίδια αγάπη και πάθος όπως και την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το ταξίδι του στον τομέα του ήχου και της μουσικής και περιμένει κάθε μέρα τον επόμενο σταθμό του.

panpapakostas@gmail.com

Events Joined