Μανώλης Παπουτσάκης

Μανώλης Παπουτσάκης

Executive Chef

Ο Μανώλης Παπουτσάκης έχει σπουδάσει φιλολογία και φιλοσοφία στα πανεπιστήμια της Κρήτης και της Θεσσαλονίκης, τον κέρδισε όμως η μαγειρική. Είναι ο chef-patron του βραβευμένου κρητικού εστιατορίου Χαρούπι και ο chef του του εστιατορίου του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Έχει διακριθεί σε πολλούς και σημαντικούς διαγωνισμούς μαγειρικής, κερδίζοντας μάλιστα και τον τίτλο του «Greek Chef 2017» στην έκθεση EXPOTROF. Είναι τακτικό μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης και έχει λάβει μέρος ως κριτής σε πανελλήνιους διαγωνισμούς μαγειρικής. Διδάσκει μαγειρική στη ΔΕΛΤΑ 360° Θεσσαλονίκης, ενώ έγινε ευρύτατα γνωστός από τη συμμετοχή του στον τηλεοπτικό διαγωνισμό Master Chef Junior ως κριτής.

Events Joined