Τουριστικό προϊόν

Τουριστικό προϊόν

Στην ολοένα εξελισσόμενη Ελληνική Τουριστική Αγορά, οι βασικές έννοιες του Προϊόντος, της αγοράς, της ιδιοκτησίας πελάτη αλλά και toy Guest Experience έχουν περάσει στο προσκήνιο.

Το παρόν σεμινάριο θα δώσει στους συμμετέχοντες πληροφορίες όπως ορισμούς αλλά και ενδιαφέροντα στοιχεία αγοράς του ελληνικού τουρισμού.

Παύλος Πουλοπάτης

Παύλος Πουλοπάτης

Σύμβουλος τουριστικών επιχειρήσεων

ΔΩΡΕΑΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας στο σεμινάριο των Delta Training Days. Για να προχωρήσουμε στην δωρεάν κράτηση της θέσης σας, θα χρειαστούμε κάποιες βασικές πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές θα παραμείνουν στην κατοχή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360⁰ για δύο (2) έτη από την ημερομηνία συμπλήρωσης της αίτησης, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας για νέους διαγωνισμούς, υποτροφίες και ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση, την αγορά εργασίας, τα προγράμματα και τις εκδηλώσεις μας.

Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να στείλετε email στο dpo@delta.edu.gr και θα απαντήσουμε σε αυτές το συντομότερο δυνατόν και όχι αργότερα από ένα μήνα.

Συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από τη ΔΕΛΤΑ 360°, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας για νέους διαγωνισμούς, υποτροφίες και ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση, την αγορά εργασίας, τα προγράμματα και τις εκδηλώσεις μας;

        

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Μάρτιος 6, 2019 7:25 μμ
Μάρτιος 6, 2019 9:00 μμ
Β' Κτίριο Αιθ. 10

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΔΕΛΤΑ 360° Ιωαννίνων
ioannina@delta.edu.gr
2651077472