Οινογνωσία & Οινοχοΐα

Οινογνωσία & Οινοχοΐα

Σε αυτό το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εγκλιματιστούν με τις σημαντικότερες ελληνικές και ξένες ποικιλίες αμπέλου, την διαδικασία της οινοποίησης και τις αρχές γευσιγνωσίας.

Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τους βασικούς κανόνες του σερβιρίσματος καθώς και την διαδικασία για το σωστό ταίριασμα φαγητού και κρασιού. Επίσης θα έχουν την δυνατότητα να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους σε πραγματική γευστική δοκιμή.

Tags:

ΔΩΡΕΑΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας στο σεμινάριο των Delta Training Days. Για να προχωρήσουμε στην δωρεάν κράτηση της θέσης σας, θα χρειαστούμε κάποιες βασικές πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές θα παραμείνουν στην κατοχή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360⁰ για δύο (2) έτη από την ημερομηνία συμπλήρωσης της αίτησης, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας για νέους διαγωνισμούς, υποτροφίες και ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση, την αγορά εργασίας, τα προγράμματα και τις εκδηλώσεις μας.

Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να στείλετε email στο dpo@delta.edu.gr και θα απαντήσουμε σε αυτές το συντομότερο δυνατόν και όχι αργότερα από ένα μήνα.

Συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από τη ΔΕΛΤΑ 360°, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας για νέους διαγωνισμούς, υποτροφίες και ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση, την αγορά εργασίας, τα προγράμματα και τις εκδηλώσεις μας;

        

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Μάρτιος 4, 2019 5:00 μμ
Μάρτιος 4, 2019 7:00 μμ
ΔΕΛΤΑ 360° Πάτρας

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΔΕΛΤΑ 360° Πάτρας
patra@delta.edu.gr
2610270551