Αρωματικά – Φαρμακευτικά φυτά

Το σεμινάριο έχει ολοκληρωθεί

Αρωματικά – Φαρμακευτικά φυτά

Η πλούσια χλωρίδα της Ελλάδας σε αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά την κάνει έναν μοναδικό τόπο για την καλλιέργεια πολλών εξ αυτών. Τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά άρχισαν να αποκτούν ενδιαφέρον λόγω της αλλαγής στον τρόπο ζωής των ανθρώπων και των διατροφικών τους συνηθειών, του ενδιαφέροντος τους για το περιβάλλον, της ανάγκης για την διατήρηση των τροφίμων, της εκτεταμένης χρήσης αρωμάτων και των πολυάριθμων φαρμακευτικών τους ιδιοτήτων.

Παρόλα αυτά, η εξάπλωση της καλλιέργειάς τους στην Ελλάδα, είναι περιορισμένη και έχει περισσότερο τοπική σημασία. Με εξασφαλισμένο το συγκριτικό πλεονέκτημα στα παραγόμενα προϊόντα, τόσο σε ποιοτικά όσος και σε ποσοτικά χαρακτηριστικά, η καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, αποτελεί ίσως την καλύτερη εναλλακτική λύση για την βελτίωση του αγροτικού εισοδήματος και πολλών ακόμη πλεονεκτημάτων.

Το παρόν σεμινάριο προσφέρει στους συμμετέχοντες, πληροφορίες όπως: στοιχεία καλλιέργειας, αναπαραγωγή, συγκομιδή, αποξήρανση, αποθήκευση και μεταποίηση (αιθέρια έλαια) των αρωματικών – φαρμακευτικών φυτών κ.α. Επίσης, θα γίνει ιδιαίτερη μνεία στις χρήσεις των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών και στις φαρμακευτικές τους ιδιότητες.

ΔΩΡΕΑΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας στο σεμινάριο των Delta Training Days. Για να προχωρήσουμε στην δωρεάν κράτηση της θέσης σας, θα χρειαστούμε κάποιες βασικές πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές θα παραμείνουν στην κατοχή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360⁰ για δύο (2) έτη από την ημερομηνία συμπλήρωσης της αίτησης, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας για νέους διαγωνισμούς, υποτροφίες και ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση, την αγορά εργασίας, τα προγράμματα και τις εκδηλώσεις μας.

Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να στείλετε email στο dpo@delta.edu.gr και θα απαντήσουμε σε αυτές το συντομότερο δυνατόν και όχι αργότερα από ένα μήνα.

Συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από τη ΔΕΛΤΑ 360°, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας για νέους διαγωνισμούς, υποτροφίες και ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση, την αγορά εργασίας, τα προγράμματα και τις εκδηλώσεις μας;

        

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

17 Απριλίου, 2019 11:00 πμ
17 Απριλίου, 2019 1:00 μμ
Αίθουσα 3 (Κτίριο Β)

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΔΕΛΤΑ 360° Ιωαννίνων
ioannina@delta.edu.gr
2651077472