Φυτοπροστασία αμπελιού και ελιάς: Εντομολογικοί εχθροί & ασθένειες

Το σεμινάριο έχει ολοκληρωθεί

Φυτοπροστασία αμπελιού και ελιάς: Εντομολογικοί εχθροί & ασθένειες

Στο σεμινάριο αυτό θα αναλύσουμε τις βασικές ασθένειες και εχθρούς που επηρεάζουν περισσότερο την περιοχή της Αχαΐας σε αυτά τα δυο είδη καλλιέργειας. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν γνώσεις για αυτές τις ασθένειες και τους εχθρούς, μπορώντας έπειτα να εφαρμόσουν σωστότερο σύστημα φυτοπροστασίας σε αυτές τις καλλιέργειες.

  • Περονόσπορος αμπέλου – αντιμετώπιση του
  • Ωίδιο αμπέλου – αντιμετώπιση του
  • Γενικές μυκητολογικές και βακτηριολογικές ασθένειες
  • Βασικά χαρακτηριστικά των εντόμων
  • Κυριότεροι εντομολογικοί εχθροί ελιάς
  • Κυριότεροι εντομολογικοί εχθροί αμπέλου
Tags:

ΔΩΡΕΑΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας στο σεμινάριο των Delta Training Days. Για να προχωρήσουμε στην δωρεάν κράτηση της θέσης σας, θα χρειαστούμε κάποιες βασικές πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές θα παραμείνουν στην κατοχή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360⁰ για δύο (2) έτη από την ημερομηνία συμπλήρωσης της αίτησης, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας για νέους διαγωνισμούς, υποτροφίες και ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση, την αγορά εργασίας, τα προγράμματα και τις εκδηλώσεις μας.

Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να στείλετε email στο dpo@delta.edu.gr και θα απαντήσουμε σε αυτές το συντομότερο δυνατόν και όχι αργότερα από ένα μήνα.

Συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από τη ΔΕΛΤΑ 360°, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας για νέους διαγωνισμούς, υποτροφίες και ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση, την αγορά εργασίας, τα προγράμματα και τις εκδηλώσεις μας;

        

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

15 Απριλίου, 2019 5:00 μμ
15 Απριλίου, 2019 7:00 μμ
ΔΕΛΤΑ 360° Πάτρας

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΔΕΛΤΑ 360° Πάτρας
patra@delta.edu.gr
2610270551