Μεσογειακή διατροφή & πρόληψη ασθενειών

Μεσογειακή διατροφή & πρόληψη ασθενειών

Η σωστή διατροφή χαρίζει υγεία και μακροζωία, ενώ  η εκδήλωση αρκετών ασθενειών σχετίζεται με την κακή διατροφή.

Μέσα από μια καθημερινή υγιεινή διατροφή μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά προβλήματα υγείας και να αποτρέψουμε την εμφάνιση σοβαρών νοσημάτων που σχετίζονται άμεσα με τις διατροφικές μας συνήθειες.

Το παρόν σεμινάριο προσφέρει στους συμμετέχοντες πληροφορίες όπως:

  • Ο ορισμός της μεσογειακής διατροφής
  • Ποια είναι η ιστορία της
  • Πόσο εύκολο είναι να την εντάξουμε στη καθημερινότητα μας.

Θα αναλυθούν τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής και  πόσο μειώνει τον κίνδυνο σοβαρών νοσημάτων όπως καρδιαγγειακών και αρκετών μορφών καρκίνου. Θα μάθουμε για την πυραμίδα των τροφών που περιλαμβάνει η μεσογειακή διατροφή.

ΔΩΡΕΑΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας στο σεμινάριο των Delta Training Days. Για να προχωρήσουμε στην δωρεάν κράτηση της θέσης σας, θα χρειαστούμε κάποιες βασικές πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές θα παραμείνουν στην κατοχή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360⁰ για δύο (2) έτη από την ημερομηνία συμπλήρωσης της αίτησης, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας για νέους διαγωνισμούς, υποτροφίες και ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση, την αγορά εργασίας, τα προγράμματα και τις εκδηλώσεις μας.

Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να στείλετε email στο dpo@delta.edu.gr και θα απαντήσουμε σε αυτές το συντομότερο δυνατόν και όχι αργότερα από ένα μήνα.

Συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από τη ΔΕΛΤΑ 360°, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας για νέους διαγωνισμούς, υποτροφίες και ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση, την αγορά εργασίας, τα προγράμματα και τις εκδηλώσεις μας;

        

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Μάρτιος 20, 2019 5:00 μμ
Μάρτιος 20, 2019 7:00 μμ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΔΕΛΤΑ 360° Καλαμάτας
kalamata@delta.edu.gr
2721020140