ΚΑΡΠΑ | Βασική υποστήριξη της ζωής

ΚΑΡΠΑ | Βασική υποστήριξη της ζωής

Περίπου 700.000 καρδιακές ανακοπές ανά έτος λαμβάνουν χώρα στην Ευρώπη εκ των οποίων μόνο  το 5-10% εν τέλει παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι η εφαρμογή ΚΑΡΠΑ από τους παρευρισκόμενους και πριν προσεγγίσει η εξειδικευμένη βοήθεια αυξάνει τις πιθανότητες  επιτυχούς έκβασης  του περιστατικού. Πιο συγκεκριμένα η έγκαιρη εφαρμογή πρωτοκόλλου βασικής υποστήριξης της ζωής και χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδιστή αυξάνει το ποσοστό επιβίωσης > από 60%.

Στο τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να προσεγγίζουν με ασφάλεια ένα θύμα που έχει καταρρεύσει να εφαρμόσουν σωστά θωρακικές συμπιέσεις και αναπνοές διάσωσης επίσης να χορηγούν-χρησιμοποιούν με ασφάλεια έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδιστή (ΑΕΑ) και τέλος να τοποθετούν σε θέση ανάνηψης ένα άτομο που δεν έχει τις αισθήσεις του αλλά αναπνέει. Αυτό θα επιτευχθεί μέσα μία σχετική διάλεξη και χρήση εκπαιδευτικού προπλάσματος & Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή  από τους συμμετέχοντες.

Tags:

ΔΩΡΕΑΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας στο σεμινάριο των Delta Training Days. Για να προχωρήσουμε στην δωρεάν κράτηση της θέσης σας, θα χρειαστούμε κάποιες βασικές πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές θα παραμείνουν στην κατοχή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360⁰ για δύο (2) έτη από την ημερομηνία συμπλήρωσης της αίτησης, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας για νέους διαγωνισμούς, υποτροφίες και ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση, την αγορά εργασίας, τα προγράμματα και τις εκδηλώσεις μας.

Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να στείλετε email στο dpo@delta.edu.gr και θα απαντήσουμε σε αυτές το συντομότερο δυνατόν και όχι αργότερα από ένα μήνα.

Συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από τη ΔΕΛΤΑ 360°, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας για νέους διαγωνισμούς, υποτροφίες και ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση, την αγορά εργασίας, τα προγράμματα και τις εκδηλώσεις μας;

        

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Μάρτιος 20, 2019 5:00 μμ
Μάρτιος 20, 2019 7:00 μμ
ΔΕΛΤΑ 360° Πάτρας

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΔΕΛΤΑ 360° Πάτρας
patra@delta.edu.gr
2610270551