Γλυκιές γεύσεις Ανατολής

Το σεμινάριο έχει ολοκληρωθεί

Γλυκιές γεύσεις Ανατολής

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 15/3 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ

Από την Περσία έως την Μέση Ανατολή και την Μικρά Ασία, τα γλυκά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ζωής, αλλά και της πολιτιστικής κληρονομιάς των λαών. Η γνώση ξεκινάει από την αρχαιότητα και έχει φτάσει μέχρι και σήμερα να επηρεάζει τις σύγχρονες συνταγές της μοντέρνας ζαχαροπλαστικής.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η γνωριμία με τα επιδόρπια αυτά μέσα από τις διαφορές και τις ομοιότητες τους, τις τεχνικές και γεύσεις από έναν άριστο τεχνίτη αυτής της γνώσης.

Senol Yeter

Senol Yeter

Boulanger Chef

ΔΩΡΕΑΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας στο σεμινάριο των Delta Training Days. Για να προχωρήσουμε στην δωρεάν κράτηση της θέσης σας, θα χρειαστούμε κάποιες βασικές πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές θα παραμείνουν στην κατοχή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360⁰ για δύο (2) έτη από την ημερομηνία συμπλήρωσης της αίτησης, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας για νέους διαγωνισμούς, υποτροφίες και ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση, την αγορά εργασίας, τα προγράμματα και τις εκδηλώσεις μας.

Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να στείλετε email στο dpo@delta.edu.gr και θα απαντήσουμε σε αυτές το συντομότερο δυνατόν και όχι αργότερα από ένα μήνα.

Συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από τη ΔΕΛΤΑ 360°, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας για νέους διαγωνισμούς, υποτροφίες και ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση, την αγορά εργασίας, τα προγράμματα και τις εκδηλώσεις μας;

        

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

15 Μαρτίου, 2019 5:00 μμ
15 Μαρτίου, 2019 7:00 μμ
Αιθουσα 81

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΔΕΛΤΑ 360° Θεσσαλονίκης
deliek@delta.edu.gr
2310226318