Κλιματισμός – Αντλίες θερμότητας

Το σεμινάριο έχει ολοκληρωθεί

Κλιματισμός – Αντλίες θερμότητας

Λόγω της οικονομικής κρίσης και της συνεχούς αύξησης της τιμής του πετρελαίου έχει εισβάλλει στη ζωή μας η έννοια της εξοικονόμησης ενέργειας και των εναλλακτικών τρόπων θέρμανσης. Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα αυτό είναι οι αντλίες θερμότητας, οι οποίες καταλαμβάνουν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά της θέρμανσης του οικιακού τομέα τα τελευταία χρόνια.

Το παρόν σεμινάριο προσφέρει στους συμμετέχοντες πληροφορίες για την έννοια του κλιματισμού, των συνθηκών άνεσης, για την αρχή λειτουργίας των αντλιών θερμότητας, την ιστορική εξέλιξη τους, και τις διάφορες παραλλαγές τους. Παράλληλα, θα αναλυθούν βασικές αρχές εξοικονόμησης ενέργειας στον κτιριακό τομέα και διαφόρων πιθανών επεμβάσεων με τα αποτελέσματα τους, καθώς και η σύγκριση των διαφορετικών τρόπων θέρμανσης.

Πέτρος-Αλκιβιάδης Μπαλτογιάννης

Πέτρος-Αλκιβιάδης Μπαλτογιάννης

Μηχανολόγος Μηχανικός

ΔΩΡΕΑΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας στο σεμινάριο των Delta Training Days. Για να προχωρήσουμε στην δωρεάν κράτηση της θέσης σας, θα χρειαστούμε κάποιες βασικές πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές θα παραμείνουν στην κατοχή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360⁰ για δύο (2) έτη από την ημερομηνία συμπλήρωσης της αίτησης, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας για νέους διαγωνισμούς, υποτροφίες και ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση, την αγορά εργασίας, τα προγράμματα και τις εκδηλώσεις μας.

Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να στείλετε email στο dpo@delta.edu.gr και θα απαντήσουμε σε αυτές το συντομότερο δυνατόν και όχι αργότερα από ένα μήνα.

Συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από τη ΔΕΛΤΑ 360°, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας για νέους διαγωνισμούς, υποτροφίες και ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση, την αγορά εργασίας, τα προγράμματα και τις εκδηλώσεις μας;

        

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

8 Μαΐου, 2019 12:50 μμ
8 Μαΐου, 2019 2:50 μμ
Αίθουσα 8 (Κτίριο Β)

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΔΕΛΤΑ 360° Ιωαννίνων
ioannina@delta.edu.gr
2651077472