Butling – A 5star Experience

Butling – A 5star Experience

Μία πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα επαγγελματική δυνατότητα απασχόλησης! Θα παρουσιαστεί σε όλο το εύρος της η επαγγελματική ιδιότητα του Butler. Θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν οι τρόποι που μπορεί κανείς να εκπαιδευτεί, οι πιθανοί εργοδότες, καθώς και όλα εκείνα τα skills που απαιτούνται για να ξεκινήσει κανείς αυτή την ελπιδοφόρα καριέρα.

Δώστε μας την ευκαιρία να αλλάξουμε τη ζωής σας μέσα από μία συναρπαστική παρουσίαση.

ΔΩΡΕΑΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας στο σεμινάριο των Delta Training Days. Για να προχωρήσουμε στην δωρεάν κράτηση της θέσης σας, θα χρειαστούμε κάποιες βασικές πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές θα παραμείνουν στην κατοχή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360⁰ για δύο (2) έτη από την ημερομηνία συμπλήρωσης της αίτησης, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας για νέους διαγωνισμούς, υποτροφίες και ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση, την αγορά εργασίας, τα προγράμματα και τις εκδηλώσεις μας.

Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να στείλετε email στο dpo@delta.edu.gr και θα απαντήσουμε σε αυτές το συντομότερο δυνατόν και όχι αργότερα από ένα μήνα.

Συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από τη ΔΕΛΤΑ 360°, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας για νέους διαγωνισμούς, υποτροφίες και ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση, την αγορά εργασίας, τα προγράμματα και τις εκδηλώσεις μας;

        

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Μάρτιος 6, 2019 11:00 πμ
Μάρτιος 6, 2019 2:00 μμ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΔΕΛΤΑ 360° Θεσσαλονίκης
deliek@delta.edu.gr
2310226318