Σύγχρονες τάσεις στην παραγωγή ελιάς & αμπέλου

Το σεμινάριο έχει ολοκληρωθεί

Σύγχρονες τάσεις στην παραγωγή ελιάς & αμπέλου

Στην Ελλάδα ο πρωτογενής τομέας ίσως είναι ο τομέας που μαζί με τον τουρισμό κρατούν την οικονομία μας. Οι ανάγκες για αποδοτικότερες καλλιέργειες έχει ωθήσει την παγκόσμια έρευνα σε ολοένα και νεότερες μεθόδους & τεχνικές. Η περιβαλλοντική μόλυνση από την άλλη είναι αποδεδειγμένο γεγονός και οδηγεί στην αναζήτηση νέων μεθόδων παραγωγής τροφίμων. Επιπλέον οι καταναλωτές είναι σήμερα πιο ενημερωμένοι από ποτέ. Είτε αυτό συμβαίνει λόγω του ολοένα και καλύτερου βιοτικού επιπέδου τους, είτε λόγω της εκπαίδευσης, είτε ακόμα από την ευκολία αναζήτησης στο διαδίκτυο. Επομένως οι απαιτήσεις στον τομέα παραγωγής τροφίμων είναι υψηλές.

Στο παρόν σεμινάριο θα αναλυθούν οι σύγχρονες τάσεις στον τομέα παραγωγής τροφίμων και ποτών. Η εξαγωγική «δύναμη» που είναι το ελαιόλαδο και η ανερχόμενη που είναι το κρασί. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε νέους τρόπους καλλιέργειας όπως η Βιολογική & η demeter καθώς και οι διαδικασίες πιστοποίησής τους.

Άννα Αρτεμίου-Blaeuel

Άννα Αρτεμίου-Blaeuel

Τεχνολόγος Τροφίμων

ΔΩΡΕΑΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας στο σεμινάριο των Delta Training Days. Για να προχωρήσουμε στην δωρεάν κράτηση της θέσης σας, θα χρειαστούμε κάποιες βασικές πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές θα παραμείνουν στην κατοχή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360⁰ για δύο (2) έτη από την ημερομηνία συμπλήρωσης της αίτησης, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας για νέους διαγωνισμούς, υποτροφίες και ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση, την αγορά εργασίας, τα προγράμματα και τις εκδηλώσεις μας.

Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή κάποιο αίτημα σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να στείλετε email στο dpo@delta.edu.gr και θα απαντήσουμε σε αυτές το συντομότερο δυνατόν και όχι αργότερα από ένα μήνα.

Συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από τη ΔΕΛΤΑ 360°, προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας για νέους διαγωνισμούς, υποτροφίες και ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση, την αγορά εργασίας, τα προγράμματα και τις εκδηλώσεις μας;

        

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

15 Απριλίου, 2019 6:15 μμ
15 Απριλίου, 2019 8:00 μμ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΔΕΛΤΑ 360° Καλαμάτας
kalamata@delta.edu.gr
2721020140